Malzemeler:
1 lt süt
1 kaşık un
2 kaşık nişasta
1 bardak şeker
1 kaşık tereyağı
1 adet portakalın kabuğunun rendesi
1 adet portakalın suyu
2 adet muz
2 adet yumurta sarısı
Yapılışı:
Un tereyağında hafifçe kavrulur. Bir çırpma teli yardımı ile karıştırılarak süt, yumurta sarıları ve nişasta eklenerek hafif ateşte pişirilir. Muzlar ezilir, portakal kabuğu, suyu ve şeker ilave edilerek pudingimiz hazır hale getirilir. Servis kaplarına paylaştırılan pudingimiz en az 2 saat buzdolabında bekletilerek soğuk olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder