Malzemeler:
4 adet kabak
600 gr kuzu eti
5-6 diş sarımsak
1 adet soğan
1 çay bardağı sıvı yağ
Yarım demet dereotu
Tuz
Yapılışı:
Kabaklar uzun uzun kesilirler. Yanmaz bir tavada az sıvı yağ ile hafifçe kızartılır. Diğer yandan etler kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirilir. Kabaklar tencereye dizilir, soğan bütün olarak dörde bölünerek, sarımsaklar ezilerek tencereye ilave edilir. Etler, tuz ve 1 bardak su eklenerek hafif ateşte 25 dakika kadar pişirilen yemeğimiz ince kıyılmış dereotu ile servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder