Malzemeler:
2 bardak un
2 bardak şeker
3 bardak su
200 gr tuzsuz köy peyniri
250 gr tereyağı
Yapılışı:
Tereyağı eritilir ve un yaklaşık 20-25 dakika kadar kavrulur. Şeker ılık suda eritilir ve kavrulan unumuza devamlı karıştırılarak yedirilir. Un şerbetini çekince ufalanmış köy peyniri ilave edilerek karıştırılır ve helvamız ılık olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder