Malzemeler:
3 bardak süt
1 bardak un
1 çay bardağı sıvı yağ
4 adet yumurta
200 gr ıspanak
1 çorba kaşığı zerdeçal
Yapılışı:
Süt, un, sıvı yağ ve yumurtalar güzelce çırpılır. Krep karışımımız ikiye ayrılır. Ispanaklar robottan geçirilerek suyu süzülür ve ayırdığımız krep karışımımızın bir bölümüne eklenir. Diğer yarısına da zerdeçal ilave edilerek 2 renk krep karışımı elde edilir. Kızdırılan krep tavasına bir kaşık yardımı ile şekilli bir halde dökülerek renkli krepler elde edilir. Et yemeklerinin veya tavuk yemeklerinin yanında servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder