Malzemeler:
2 adet kabak
5-6 diş sarımsak
1 demet taze soğan
2 çorba kaşığı elma sirkesi
3 adet yumurta
Tuz, karabiber, pul biber
1 çay bardağı zeytinyağı
Yapılışı:
Kabaklar zar şeklinde doğranıp ince kıyılmış taze soğanlarla beraber zeytinyağında kapağı kapatılarak hafif ateşte pişirilir. Ocaktan indikten sonra ezilmiş sarımsaklar ile sirkemiz ilave edilir. Yumurtalar tuz ve baharatlarla çırpılır. Yanmaz bir tavada az zeytinyağı ile yumurtamız pişirilir. Ilımış kabaklarımızın üzerine koyularak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder