MALZEMELER:
4 adet patlıcan
1 adet soğan
5-6 diş sarımsak
1 adet kırmızı biber
3 adet domates
2 adet yeşil biber
1 çay bardağı zeytinyağı
2 çorba kaşığı sirke
Tuz, kırmızı pul biber
YAPILIŞI:
Soğan ve sarımsaklar ince kıyım doğranarak zeytinyağında çevrilmeye başlanır. Patlıcan, biber ve domatesler küçük küçük doğranarak tencereye ilave edilir. Tenceremizin kapağı kapatılarak 15 dakika kadar pişirilir. Ocaktan indirildikten sonra sirke, tuz ve biber eklenerek ılık veya soğuk olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder