MALZEMELER:
2 adet yumurta akı
1 bardak şeker
Yarım bardak un
100 gr kıyılmış fındık
1 kaşık tereyağı
YAPILIŞI:
Yumurta akları şekerle birlikte köpürene kadar çırpılır. Unumuz ve erimiş tereyağımız yavaş yavaş ilave edilerek karıştırılır. Fındıklar eklendikten sonra birer kaşık karışımımızdan yağlı kağıda koyularak 160 derecelik fırında 25 dakika kadar pişirilir. Soğuduktan sonra servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder