Malzemeler:
10-12 adet elma patates
150 gr pastırma
1 çorba kaşığı kekik
1 çay bardağı zeytinyağı
3-4 dal defne yaprağı
Tuz
Yapılışı:
Patatesler kabukları soyulmadan çok iyi yıkanır ve dilimlenir. Pastırmalar ince kıyım doğranır ve bütün malzemeler karıştırılarak harmanlanır. En az 1 saat kadar üstü kapatılarak bekletilen patateslerimiz bir fırın kabına yayılarak 160 derecelik fırında 40 dakika kadar pişirilerek sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder