MALZEMELER:
300 gr ıspanak
1 adet soğan
100 gr taze kaşar rendesi
300 gr iri mantar
1 adet tavuk
1 kaşık yoğurt
1 kaşık salça
2 kaşık soya sosu
Tuz, karabiber
YAPILIŞI:
Yoğurt, salça ve soya sosu karıştırılarak tavuğumuzun üzerine sıvanır. 180 derecelik fırında 1 saat kadar pişirilir. Diğer yandan soğanlarımız yemeklik olarak doğranır ve ince kıyılmış ıspanak ile az sıvı yağda kavrulur. Kavrulan ıspanaklar taze kaşar rendesi ile karıştırılarak iri mantarların içlerine doldurulur. Fırından çıkarılan tavuğumuz parçalanır ve ıspanaklı mantar dolguları ile tekrar 20 dakika kadar fırınlanarak sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder