MALZEMELER:
4 adet armut
1 bardak krema
Yarım bardak şeker
3 adet yumurta sarısı
HAMURU İÇİN:
200 gr tereyağı
1 paket vanilya
Aldığı kadar un
1 adet yumurta
1 bardak pudra şekeri
YAPILIŞI:
Hamur malzemeleri karıştırılıp yoğrulur. Hamurumuz tartölet kalıplarına paylaştırılır ve yayılır. Armutlar soyulduktan sonra dilimlenir ve hamurların üzerine yerleştirilir. Diğer yandan krema, yumurta sarıları ve şekerle çırpıldıktan sonra armutların üzerine dökülerek 180 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirilir. Ilık veya soğuk olarak servis edilebilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder