Malzemeler:
1 lt süt
100 gr toz badem
1 bardak süt
2 adet yumurta sarısı
3 kaşık nişasta
1 kaşık un
3-4 adet damla sakızı
1 kaşık tereyağı
Yapılışı:
Tereyağı eritilerek un hafifçe kavrulur. Süt, yumurta sarıları, şeker, nişasta ve badem tozu ilave edilerek karıştırılır. Kaynamaya başlayınca ezilmiş olan damla sakızları eklenerek ocaktan indirilir. Servis kaplarına paylaştırılarak soğumaya bırakılır. En az 2 saat buzdolabında bekletildikten sonra kıyılmış fıstık ve kakao serpilerek servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder