MALZEMELER:
1 adet tam buğday ekmeği
2 adet yumurta
1 bardak süt
2 çorba kaşığı pudra şekeri
1 kase file badem
2 kaşık tereyağı
YAPILIŞI:
Yumurta ile süt çırpılır, dilimlenmiş olan ekmeklerimiz bu karışıma batırılarak yağlı kağıt serilmiş olan fırın kağıdının üzerine dizilir. Kesilmiş olan bademler (File bademler) tereyağı ile karıştırılarak ekmeklerin üzerlerine serpiştirilir ve 170 derecelik fırında 20 dakika kadar kızartılır. Fırından çıkar çıkmaz pudra şekeri serpilerek servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder