Malzemeler:
3-4 adet domates
2 adet al biber
1/2 çay bardağı sıvı yağ
3-4 adet sarımsak
Köftesi için
500 gr kıyma
2 dilim bayat ekmek içi
1tatlı kaşığı karabiber
Tuz
1 küçük soğan
Yapılışı:
Domatesler ve biberler doğranır, sarımsaklar ezilir, sıvı yağda kavrulurlar. Köfte malzemesi karıştırılarak yoğrulur. İstenilen büyüklükte köfteler yapılarak yuvarlanır ve yanmaz bir tavada az sıvı yağda hafifçe kavrulur. Hazırlanan biberli sos ile köftelerimiz 15 dakika kadar pişirilir. Yemeğimiz sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder