Malzemeler:
4 adet yumurta
Yarım bardak ılık süt
2,5 bardak un
1 paket kabartma tozu
1 bardak şeker
1 çay bardağı Hindistan cevizi
1 paket vanilya
Yapılışı:
Yumurtalar şekerle köpürene kadar çırpılır. Diğer malzemeler teker teker karışıma eklenerek karıştırılır. Fırın kâğıdı serilmiş olan bir kek kalıbına hazırladığımız karışım dökülerek daha önceden ısıtılmış olan 170 derecelik fırında 50 dakika pişirilir. Kekimiz soğuduktan sonra kalıptan çıkarılarak dilimlenir ve servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder