MALZEMELER:
2 paket toz kremşanti
2 bardak süt
3 yumurta akı
1 bardak şeker
200 gr dövülmüş ceviz
1 paket vanilya
YAPILIŞI:
Kremşanti ile süt karıştırılarak 1 saat kadar buzdolabında bekletilir. Diğer yandan yumurta akları şeker ile çırpılır ve köpük haline getirilir. Vanilya, dövülmüş cevizler, çırpılmış yumurtalar ve kremşanti karıştırılarak bir kaba boşaltılır ve en az 2 saat buzlukta bekletildikten sonra kalıp ters çevrilerek dilimlenir. Parfemiz buzlu olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder