Malzemeler:
3-4 adet patates
100 gr iç fındık
1 bardak süzme yoğurt
3-4 diş sarımsak
Yarım çay bardağı sızma zeytinyağı
Tuz
Yapılışı:
Patatesler haşlanarak kabukları soyulur. Daha sonra patatesler imiz rendelenir, sarımsaklar ezilir. Fındıklar dövülür. Bütün malzeme karıştırılır. Tuz ilave edilerek tabaklara şekil verilerek servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder