Malzemeler:
200 gr tereyağı
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
1 kaşık yoğurt
1 çay bardağı sıvı yağ
Tuz
1 adet yumurta
200 gr beyaz peynir
1 adet yumurta sarısı
Yapılışı:
Beyaz peynir hariç hamur malzemeleri karıştırılarak yoğrulur. Elde edilen hamur 3 parçaya bölünerek bir merdane yardımı ile yufkalar açılır. Yufkalar 8 parçaya ayrılır. Geniş kısımlarına birer parça peynir koyularak rulo yapılır. Yapılan rulolar ay şeklinde bükülerek üzerlerine yumurta sarısı sürülür. Kruasanlarımız 180 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder