Malzemeler:
2 bardak un
3 kaşık kakao
2 adet yumurta
1 bardak şeker
1 kâse taneli vişne reçeli
1 paket kabartma tozu
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı yoğurt
Yapılışı:
Şekerle yumurta çırpılır. Öncelikle yağ ve yoğurt ilave edilir. Ardından vişne reçeli hariç diğer malzemeler eklenerek kek hamurumuz hazır hale gelir. Küçük kek kalıplarına paylaştırılan hamurumuzun ortalarına vişne reçelimizden birer kaşık koyularak 180 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirilir ve ılık olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder