Malzemeler:
1 kg kemiksiz dana incik
500 gr mantar
1 demet maydanoz
1 kaşık salça
3-4 diş sarımsak
1 adet soğan
1 çay bardağı sıvı yağ
Taze çekilmiş karabiber
2 çorba kaşığı soya sosu
Yapılışı:
Soğan ve sarımsak yemeklik olarak doğranır ve sıvı yağda dana inciklerle beraber kavrulur. 2 bardak su ilavesi ile kısık ateşte etler yumuşayıncaya kadar yaklaşık 1,5 saat kadar pişirilir. Mantarlar iri iri doğranır ve az sıvı yağda kavrulur. İnce kıyılmış maydanoz ve taze çekilmiş karabiber ile harmanlanır. Etlerimiz mantarların üzerine koyularak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder