Malzemeler:
500 gr tavuk kıyması
1 adet al biber
1 demet maydanoz
3-4 diş sarımsak
1 adet domates
1 adet soğan
5-6 adet kabak
Yarım çay bardağı sızma zeytinyağı
Tuz
Karabiber, pul biber
Yapılışı:
Aynı zamanda bir diyet yemeği olarak ta kullanabileceğimiz bu tarifimiz oldukça sağlıklı bir lezzettir. Soğanlar ve sarımsaklar ince kıyım doğranarak zeytinyağında hafifçe çevrilir. Diğer yandan biber, maydanozlar, domates ince kıyım doğranarak baharatlarla beraber tavuk kıymasına katılır. Kabaklarımız ikiye kesilerek bütün olarak iç kısımları alınır. Oyulan kısımlara tavuklu karışımımızdan sıkıştırılır. Yan yana dizilen kabaklar 170 derecelik fırında 40 dakika kadar pişirilir. Yemeğimiz sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder