Malzemeler:
6-7 adet havuç
1 adet soğan
2-3 diş sarımsak
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 bardak krema
1 tatlı kaşığı zerdeçal
Tuz
Yapılışı:
Havuçlar rendelenir, soğan ve sarımsaklar doğranıp zeytinyağında hafifçe kavrulur. 1 bardak su ilave edilerek hafif ateşte pişirilir. Ocaktan indikten sonra krema, zerdeçal ve tuz eklenerek robottan geçirilir. Balık yemeklerinin, tavuk ve et kavurmalarını yanında garni olarak sunabileceğimiz havuç püresi ılık veya sıcak olarak servis edilebilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder