Malzemeler:
6-7 adet tavuk baget
300 gr mantar
1 kâse çekirdeksiz yeşil zeytin
2 adet soğan
7-8 diş sarımsak
1 kaşık tereyağı
1 dal taze kekik
Tuz, karabiber, kimyon, pul biber
Yapılışı:
Sarımsaklar bütün olarak, soğanlar piyazlık olarak doğranır. Zeytinler hariç bütün malzeme harmanlanarak yağlanmış bir güvece yerleştirilir. Güveç tenceresine sadece 1 bardak su ilave edilerek 170 derecelik fırında 1 saat kadar pişirilir. Fırından çıktıktan sonra çekirdeksiz zeytinler eklenerek sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder