Malzemeler:
1 litre süt
3 kaşık nişasta
1 kaşık un
1 bardak şeker
1 adet yumurta sarısı
5 kaşık kakao
1 kaşık tereyağı
3 adet muz
3 kaşık esmer şeker
1 tatlı kaşığı tarçın
Yapılışı:
Süt, nişasta, un, şeker, kakao ve yumurta sarısı çırpıldıktan sonra orta ateşte pişirilir. Kup bardaklarına paylaştırılan şoko tatlımız biraz soğuduktan sonra üzerine ince dilimlenmiş olan muz parçaları yerleştirilir. Esmer şeker tarçın ile robottan geçirilerek inceltilir. Muzların üzerine serpilerek tatlımız soğuk olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder