Malzemeler:
600 gr tavuk kıyma
1 demet pazı
1 adet soğan
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Karabiber, tuz
1 adet yumurta
4 kaşık galeta unu
Kızartma için sıvı yağ
Yapılışı:
Pazılar ince kıyım doğrandıktan sonra soğanlarla beraber zeytinyağında hafifçe çevrilir. Diğer bütün malzeme tavuk kıyması ile karıştırılarak yoğrulur. İstenilen büyüklükte köfteler yapılarak kızgın sıvı yağda pişirilir. Köftelerimiz sıcak veya ılık olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder