Malzemeler:
3 paket kepekli şekerli bisküvi
200 gr tereyağı
1 bardak süt
2 çorba kaşığı Hindistan cevizi
1 paket damla çikolata veya 2 adet kare bitter çikolata
1 bardak krema
Yapılışı:
Bisküviler robottan geçirilerek ufalanır. Tereyağı eritilir ve süt ile birlikte ufalanmış olan bisküvilerle harmanlanır. Kare veya dikdörtgen bir kaba sıkıştırılarak yerleştirilir. Yarım saat kadar buzlukta bekletilir. Diğer yandan çikolatalar krema içinde karıştırılarak eritilir. Buzluktan çıkarılan bisküvilerimizin üzerine dökülerek 1 saat kadar daha dolapta bekletildikten sonra ikişer parmak kalınlığında kesilerek soğuk olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder