Malzemeler (4 kişilik)
2 adet kemer patlıcan
1 adet domates
3 adet sivri biber
8 adetmantar
3 diş sarımsak
6 çorba kaşığı zeytinyağı
Yapılışı:
Patlıcanları uzun ince dilimler halinde kesin, fırında ya da yağda kızartın. Tavaya zeytinyağını koyup ince doğradığınızmantarları sote edin. Sivri biber ve domatesi de ince kıyıp üzerine ekleyin, 4 dakika pişirin. Bu karışımı patlıcanların içine koyup sarın. Fırın tepsisine dizip 10 dakika pişirip servis yapın. İstenirse içine zeytin,maydanoz ve haşlanmış yeşilmercimek de konulabilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
bir vejeteryan olarak fikrimi söyliyeyim gerçekten harika bir tat bunu aynı zamanda patlıcan seven bir fanatik olarak ta söylüyorum