Malzemeler:
3 adet yufka
1 çay bardağı su
1 çay bardağı sıvı yağı
İçi için:
200 gram beyaz peynir
1 demet maydanoz
1 adet domates
2 adet sivri biber
Yapılışı:
Yufkaları tezgah üzerinde koyun. Üzerine su ve sızı yağı karışımıyla ıslatın. İkinci yufkayı üzerine koyup üçgen şeklinde kesin. İç malzeme için peyniri ezin ve kıyılmış maydanozla beraber karıştırıp yufkanın üzerine koyun. Genişçe sarıp katlayın ve tepsiye dizin. Tüm börekleri bu şekilde hazırlayın ve bıçakla ortasını açın. Biber dilimleri ve domates dilimleri yerleştirip 200 derecedeki fırında kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak olarak ikram edin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder