Malzemeler (4 kişilik)
400 gram kuşbaşı tavuk eti
1 adet soğan
5 çorba kaşığı zeytinyağı
5 diş sarımsak
Yarım limon suyu
Tuz, karabiber, kekik
Yapılışı:
Kuşbaşı doğranmış tavuk etini derin bir kabın içine koyun. Üzerine ezilmiş sarımsak, zeytinyağı, soğan suyu, limon suyunu ve baharatlarını koyup harmanlayın. 20 dakika dinlendirin. Bu sosun içinde bekleyen tavuk etlerini çöp şişlere biberle beraber dizin. Fırın tepsisine sosuyla beraber koyun. 200 derecedeki fırında kızarıncaya kadar pişirin. Kızaran tavuk etini salata ile süslenmiş servis tabağına koyup sıcak olarak servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder