Malzemeler (6 kişilik):
4 adet pırasa
3 adet yumurta
Yarım demet maydanoz
Yarım demet dereotu
1 su bardağı un
1 çay kaşığı kabartma tozu
Tuz, karabiber
Kızarmak içinde sıvı yağı
Yapılışı:
Pırasaları çok ince bir şekilde doğrayın. Bir kaba alın ve üzerine diğer yeşillikleri de aynı şekilde kıyıp ekleyin. Yumurtaları içine kırıp karıştırın. Unu yavaşça ekleyip kabartma tozunu da içine ilave edin. Bu karışımı kızdırılmış yağın içine kaşıkla döküp iki yüzünü de kızartın. Servis tabağına alıp sıcak olarak servis yapın. Yanında sarımsaklı yoğurt da çok yakışacaktır.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder