MALZEMELER:
1 bardak ince bulgur
1 bardak et suyu
2 kaşık un
1 soğan
1 limon
1 yumurta
4 kaşık yoğurt
1 kaşık tereyağı
YAPILIŞI:
Kaba bulguru, soğanı, yumurta akını, tuzu ve unu ilave edip iyice yoğurun. Ardından misket kadar parçalar koparıp yuvarlayın. Bir tencerede köfteleri haşlayın. Et suyunu da tencereye ilave edin. Yoğurdun içine bir limonun suyunu sıkın.Yumurta sarısını ve unu da ekleyip çırpın. Ardından köftelerin kaynadığı sudan ilave edip çırpın. Hazırladığımız terbiyeyi haşlanan köfte tenceresine çırparak ilave edip, kaynatın. Üzerine tavada erittiğiniz tereyağını dökün.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder