Malzemeler ( 6 kişilik
):
4 patates
2 soğan
400 gram kuşbaşı et
3 diş sarımsak
2 adet sivri biber
1 çorba kaşığı salça
2 çorba kaşığı tereyağı
Kekik, karabiber, tuz, köri
Yapılışı:
Doğranmış etleri susuz olarak tencerede 5 dakika kavurun. Üzerine salça, sarımsak ve rendelenmiş soğanı ekleyip pişirmeye devam edin. Son olarak suyu ve tereyağını da ilave edip baharatlarla tatlandırın. Çok az miktarda su ekleyip kapağını kapatın, 15 dakika pişirin. Etleri içleri oyulmuş patateslere paylaştırın. Tekrar tencereye alın ve 15 dakika da patateslerle beraber pişmeye bırakın. Taze kekikle tatlandırıp ikram edin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
harika görünüyor.Deneyeceğim.