Malzemeler ( 4 kişilik
):
3 adet kabak
2 yumurta
1,5 çay bardağı un
50 gram beyaz peynir
5 dal maydanoz
Yarım soğan
Tuz, karabiber
Yapılışı:
Kabakları rendeleyip suyunu iyice sıkın ve bir kabın içine alın. Üzerine rendelenmiş soğanı, ezilmiş beyaz peyniri, kıyılmış maydanozu ekleyin ve karıştırın. Yumurtayı çırpın üzerine ilave edin. Hepsini birlikte karıştırın. Unu bu karışımın içine aktarın ve yeniden karıştırın. Az yağlı tavaya kaşıkla dökerek iki yüzünü de pişirin. Yanında salatayla servis tabağına dizin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
aileme severek yedirdigim bir yemektir mücver, tarifide neredeyse benim yaptıgım gibi