MALZEMELER:
6 adet patates
1 adet soğan
Dere otu
4 adet yeşil soğan l Yarım bardak zeytinyağı
5 kaşık limon suyu
1 kaşık kırmızı pul biber
1 kaşık karabiber
15 adet siyah zeytin
Maydanoz
YAPILIŞI:
Haşlanmış patatesler küp şeklinde kesilir, çukur bir salata tabağına konur. Kuru soğan başka bir kaba doğranır, tuz ile ovulur, yıkanır. Patatesin üzerine ilave edilir. Yeşil soğan temizlenir, doğranır, yıkanmış, ince kıyılmış maydanoz ve dere otu ile birlikte patatese konur. Kesilmiş zeytinler, karabiber ve kırmızı pul biber de en üste konur. Zeytinyağı, limon ve tuz ile hazırlanmış salata sosu üzerine gezdirilir ve patatesler ezilmeyecek şekilde karıştırılır, servis yapılır.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder