MALZEMELER:
1 kilo yeşil bakla
2 kaşık un
2 adet limonun suyu
1 adet kuru soğan
10 adet yeşil soğan
1 bardak zeytinyağı
6 adet kesme şeker
2 kaşık tuz
YAPILIŞI:
Un ile limon suyunu çırpın. Kabın içinde suyla karıştırıp, bekletin. Bir tencerenin ortasına soğanı bütün olarak koyun. Kenarlarına baklaları güneş gibi sıralayın. Dereotunu üzerine doğrayın. Soğanları baklaların uzunluğunda kesip, onlar gibi dizin. Kalan baklaları da yeşil soğanların üzerine yerleştirin. Zeytinyağını, unu ve limon suyunu karıştırın. Baklaların üzerine dökün. Şekerini, tuzunu atın. Üzerini kapatacak kadar sıcak su koyun, tabakla kapatın. Kısık ateşte en az 1 saat pişirin. Soğumasını bekleyin. Üzerini dereotuyla süsleyerek, servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
elinize saglık bir egeli olarak favorilerim arasında