MALZEMELER:
250 gram kuzu eti
2 adet patlıcan
2 adet patates
2 adet kabak
1 adet soğan
2 diş sarımsak
2 adet sivri biber
1 adet domates
Yarım bardak zeytinyağ
Karabiber
Kimyon
Tuz
YAPILIŞI:
Patlıcan, patates, kabak, soğan, domates ve biberi doğrayın. Yağ içinde, eti rengi dönünceye kadar kavurun. Üzerine soğanı, sarımsağı, biberi, salçayı ve domatesi katın, kavurun. Patlıcan, patates ve kabakları katın, karıştırın. Üzerine 2 bardak sıcak su, karabiber, kimyon ve tuzu ilave edin. Ağır ateşte etler yumuşayıncaya kadar pişirin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder