Malzemeler:
3 adet yufka
3 adet patates
2 adet soğan
1 kaşık tereyağı
1 bardak sıvıyağ
Yumurta
Yarım bardak süt
YAPILIŞI:
Sosunu hazırlamak için süt, yumurta ve sıvıyağı bir kaseye koyarak çırpın. Peyniri rendeleyin. Yufkaları 4 parçaya bölün. Her parçaya fırça yardımıyla hazırladığınız börek sosundan sürün ve yufkanın geniş kısmına peynir parçalarını serpiştirin. Yufkayı rulo şeklinde sarın, kendi etrafında dolayıp, kalan harçtan üzerine ve yanlarına sürün. Tüm yufkalara aynı işlemi uygulayın ve tepsiye dizin. 200 derece önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder