Malzemeler:
1 kilogram bürüksel lahanası,
2 adet havuç,
2 adet patates,
1 adet orta boy soğan,
1 kaşık salça
Tarifi
soğanlar yemeklik dogranır yağda biraz kavrulduktan sonra salça ilave edilir sırasıyla havuç patetes eklenir en son bürüksel lahanası eklenir tuz ilave edilip üzerini gecinceye kadar sıcak su ilave edilir kısık ateşte pişirilir daha sonra dilerseniz yine cam bir tepsiye koyarak üzerine kaşar rendeleyip kızardıktan sonra fırından alınır afiyet olsun...
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder