Malzemeler:
180 gram somon,
90 gram patlıcan,
20 gram un,
10 gram tereyağı,
20 gram eski kaşar peyniri,
2 çorba kaşığı ayçiçek yağı,
1 gram tuz,
0.5 gram karabiber,
20 gram krema.
Begendili somon balıgı Tarifi:
Somon hazırlanıp tuz, karabiber ve ayçiçek yağı ile marine edilip, tavada pişirilir. Patlıcanlar bıçak ucu ile delinip közlenir. Tavaya tereyağı konup, un kavrulur. Közlenmiş patlıcanların dış kabukları soyulup kremanın içine bırakılır. Daha sonra kavrulan un ile karıştırılır. Peynir ilave edilip, tuz ve biber konarak lezzeti ayarlanır. Pişen balık ile birlikte beğendi servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder