Malzemeler:
150 gram kuşbaşı somon fileto,
1 tane soğanın suyu,
2 kaşık biber salçası,
1 çay kaşığı isot biberi,
1 çorba kaşığı yoğurt,
1 çay kaşığı tuz,
1 çay bardağı zeytinyağı,
5 tane kuşbaşı kesilmiş kuyruk yağı,
1 çorba kaşığı kıyılmış taze nane.
Somon şiş kebap tarifi:
Bütün olarak marine edilmiş malzeme, kuşbaşı somonlarla birlikte bir kasede iyice karıştırılıp, buzdolabında 2 saat dinlenmeye bırakılır. Daha sonra şişe takıp yağlarla birlikte kömür ateşinde pişirilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder