Malzemeler:
1 paket kelebek makarna
3 adet yumurta
et bulyon
sıvıyag
tuz
Yapılışı:
Makarnalar az suda haşlandıktan sonra süzülür. Tencereye bir çorba kaşıgı sıvıyag dökülür. Yağ hafif ısındıktan sonra et bulyonu atılıp ezilir ve üzerine üç yumurta kırılır. En son haşladıgımız makarna ilave edilir ve karıştırılıp servis yapılır.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder