Malzemeler:
40 gram roka,
40 gram süzme yoğurt,
5 gram tereyağı,
bir tutam tuz
1 diş sarımsak,
100 miligram ayçiçeği yağı.
Yapılışı:
Rokayı kızgın yağda kızartın ve iyice kıyın. Ardından yağını süzün. Dokalarla geri kalan tüm malzemeleri karıştırarak haydariyi hazırlayın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder