Malzemeler (4 kişilik):
1 çay bardağı acı biber salçası
2 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı esmer şeker
1 yemek kaşığı bal
1 yemek kaşığı sirke
1 çay kaşığı toz zencefil
1 çay kaşığı acı hardal
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı ezilmiş sarımsak
1/2 çay kaşığı tatlı toz kırmızıbiber
4 adet hafif inceltilmiş tavuk göğüs
Yapılışı
Tavuk hariç tüm malzeme ufak bir tencereye konur, orta ateşte kaynatılıp ocaktan alınır ve bekletilir. Fırına dayanıklı bir kap yağlanıp içerisine tavuk göğüsleri yerleştirilir. Tavukların her iki tarafı da hazırlanan sos ile fırçalanır. Fırının ızgarasında ya da ocak üzerinde tava ızgarada 5er dakika aralıklarla çevirerek ve her defasında sos ilave edilerek pişirilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder