Malzemeler
►2 adet kabak
►2 adet havuç
►20 adet taze fasulye
►15 adet mantar
►2 adet domates
►2 adet patates
►3 adet sivri biber
►2 adet soğan
►5 diş sarmısak
►1 kahve fincanı zeytinyağı
►Tuz, karabiber,toz fesleğen
Hazırlanışı
Mantar haricindeki tüm malzemeyi, küp küp doğrayın. Mantarları limonlu suda bekletin. Sarımsakları soyun. Sebzeleri tuz, karabiber ve fesleğenle karıştırın. Buharda pişireceğiniz tencere ya da sepete koyun. Bir tencerenin yarısına dek su doldurun. Kaynatın. Sebzeleri tencerenin içine yerleştirin. 5-6 dk.pişirin. Sebzeleri, tavada zeytinyağında 1 dakika sote edin. Sebzeleri bir kaseye alın. Karıştırın. Sıcak olarak servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder