Malzemeler
►5-6 adet dövülmüş parça süt danası
►8-10 adet pazı yaprağı
►2 adet yumurta sarısı
►1 yemek kaşığı tereyağı
►4 -5 adet enginar
►1/2 lt et suyu
►Karabiber tuz
►1 baş sarmısak
►1 adet orta boy soğan
Hazırlanışı
Dana parçaları döverek yaprak inceliğine getirin. Enginarları limonlu suda haşlayıp, doğrayın. Pazı yapraklarını haşlayın. Tereyağını kızdırın, soğanları kavurun. Sarımsak,karabiber, tuz ve enginarı da ekleyin. Püre haline getirin. Yumurta sarılarını ekleyerek karıştırmaya devam edin. Dövülen etlerin üzerine haşlanan pazı yapraklarını dizin. Püreden etlerin üzerine koyup rulo şeklinde sarın. 15-20 dakika haşlayın. (Et rulolarını alüminyum folyoya sarıp haşlarsanız daha lezzetli olur) Pişen ruloları dilim dilim kesin. Haşlanmış sebzeler ve safran ve yağ ile sos yapıp servise sunun.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder