Malzemeler
►500 gr kuşbaşı tavuk
►1 adet soğan
►3 -4 diş sarımsak
►1 tatlı kaşığı kimyon
►1 tatlı kaşığı köri
►1 tatlı kaşığı kişniş
►4 çorba kaşığı yoğurt
►Tuz karabiber
Hazırlanışı
Soğan ve sarımsakları doğrayın. Yağda çevirin. Daha sonra tavukları ekleyin.5 dakika pişirin. Kimyon, köri kişniş, tuz ve karabiberi ekleyip 2-3 dakika karıştırın. Yoğurdu ekleyip 20 dakika pişirin.
Afiyet olsun!
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder