Malzemeler (4 kişilik):
3/4 su bardağı yoğurt
2 yemek kaşığı sıvıyağ
4 diş ezilmiş sarımsak
1 yemek kaşığı kimyon
Tuz, karabiber, kırmızıbiber
2 yemek kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı limon suyu
Zerdeçal
Zencefil
1 tatlı kaşığı esmer şeker
12 adet tavuk kanadı
2 adet sivri biber
4 adet çöp şiş
Yapılışı
Sivri biberler ve kanatlar hariç tüm malzeme bir kapta karıştırılır. Kanatlar sosun içine eklenip en az 2, tercihen 6-8 saat bekletilir. Sivri biberler uzun uzun kesilir. Her bir tahta şişe 3 tane kanat aralarına da biberler geçirilir. İyice ısınmış ızgarada her iki yüzü de 10'ar dakika pişirilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder