Malzemeler:
4 adet kereviz
2 çorba kaşığı tereyağı
1 adet soğan
1 adet havuç
1 adet yumurtanın sarısı
1 adet limonun suyu Köfte için:
300 gr. kıyma
1 adet soğan
1 dilim bayat ekmek
Tuz, karabiber
Tarifi:
Kıymayı, ıslatılıp sıkılmış ekmeği, tuz ve karabiberi yoğurup, köfteler hazırlayın. Zeytinyağında kızartıp, kenara alın. İnce doğranmış soğan ve halka doğranmış havuçları tereyağında sote edin. Köfteleri ve elma dilimi doğranmış kerevizleri de tencereye ekleyin. Üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edin. Tuzunu ayarlayıp, 20 dakika pişirin. Yumurta sarısına limon suyunu ekleyip çırpın, üzerine yemeğin suyundan biraz koyup ılıtın ve yavaş yavaş yemeğe ekleyin. Beş dakika daha pişirip ocaktan alın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder