Baharatlı ve acılı bir tarif olduğu için yanında sote sebzelerle veya sebze püreleriyle tavsiye ederim.
Malzemeler (6 kişilik):
6 adet çok ince dövülmüş tavuk göğsü
1 yemek kaşığı taze kekik
1 çay bardağı zeytinyağı
1 yemek kaşığı bal
2 çay bardağı domates salçası
1 yemek kaşığı esmer şeker
1/2 çay bardağı hardal
1 yemek kaşığı biberiye
1 yemek kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı karabiber
Tuz
Yapılışı
Tavuk göğüs hariç tüm malzemeler bir kapta karıştırılır. Tavuk göğüsler hazırlanan sosun içinde en az 2 saat, tercihen 1 gece bekletilir. Izgarada her iki yüzü de pişirilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder