Malzemeler:
1 adet kabak
1 adet havuç
1 adet soğan
2 adet patates
Yarım demet maydanoz
Karabiber, tuz
Kızartmak için sıvı yağ veya fırın için 2 adet yumurta ve 1 kâse galeta unu
Yapılışı:
Soğanlar piyazlık olarak doğranır ve diğer sebzeler kalın rendeden geçirilerek az sıvı yağda kavrulur. İnce kıyılmış maydanozlar, tuz ve karabiber eklenerek soğumaya bırakılır. Yufkalar 4 eşit parçaya kesilerek hazırlanan içten ikişer kaşık koyularak kalın bir biçimde sarılır arzuya göre ister kızartılır istenilirse önce yumurtaya ardından galeta ununa bulanarak fırın tepsisine dizilerek 180 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirilir ve servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder