Malzemeler:
1 adet levrek
1 demet maydanoz
2 adet patates
10 adet tane karabiber
3 kaşık un
2 kaşık tereyağı
1 adet yumurta sarısı
Yarım limon suyu
Yapılışı:
Ayıklanan levreğimiz yaklaşık 10 bardak kadar su ile büyükçe bir tencereye yerleştirilir. Patatesler soyulur, maydanozlar saplarıyla beraber ve tane karabiberler balıkların üzerine ilave edilerek 20 dakika kadar pişirilir.
Balık suyu süzülür, balığımız ayıklanarak etleri ayrılır. Un tereyağında hafifçe kavrulur, devamlı karıştırılarak süzülen balık suyu ilave edilir. Çorbamız karıştırılarak pişirilir, içine ayıklanmış balık etleri atılır. Yumurta sarısı ve limon karıştırılarak ince kıyılmış maydanozlarla beraber ilave edilerek çorbamız servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder